Fursecuri cu ciocolata

de Geanina87 in Dulciuri, 2 Mar 2014 | 8305 vizualizari

 

Reteta e de la Comanligia pe care o imbratisez in semn de multumire >:D< Sunt super deliciosi, crocanti in exterior si moi in interior. Numai buni la cafea :)

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata neagra
  • 230 g faina
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 g zahar tos
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • zahar pudra
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Se mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana cand acesta se topeste.Se adauga si esenta de rom. Ciocolata impreuna cu untul se pun pe baie de aburi la topit (sau la microunde), iar dupa ce se mai racesc un pic se adauga in compozitia de oua. Se mixeaza din nou inca un minut. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune in ploaie. Rezulta un aluat moale si lipicios pe care il dam la frigider pentru 7-8 ore sau peste noapte.

Dupa ce s-a intarit, se fac bilute potrivite pe care le rostogolim prin zahar tos,apoi le acoperim cu zahar pudra si le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit 180° pt.aproximativ 10 minute.

Ele se vor turti putin si vor crapa.

TIPS-URI

1

Sa nu le lasati prea mult in cuptor,pentru ca atunci cand se racesc devin tari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake triplu ciocolatos